Huis en Tuin

Huis en Tuin

Alles over het verbouwen van je huis

Huis Tuin Handige tips Handige links Home

Verbouwing van je woning of huis

Je denkt aan een uitbreiding van je huis. Eindelijk meer ruimte... Groter wonen en ook nog eens je huis weer frisd en opgeknapt. Overweeg om je huis te verbouwen. Er zijn genoeg aannemer die je verbouwing meer dan keurig kunnen verzorgen. Een verbouwing loopt uiteen van een dakkapel tot een complete aanbouw.

Het is heerlijk om je huis op te knappen. Door je huis opknappen krijg je een huis zo goed als nieuw. En dat geeft weer rust en energie.Tips:

  • De mogelijkheden voor het krijgen van extra hypotheek en anders een lening zijn ruim voor verbouwing. Je huis wordt namelijk meer waard. De extra hypotheek of lening wordt meestal een zogenaamd bouwdepot genoemd. Je betaalt dan alleen rente als je het geld ook besteedt.
  • Besef dat bij een aanbouw, het bestaande deel er opeens 'oud' uit kan zien. Ook de kosten van het opknappen van het bestaande deel dien je mee te nemen in je budget.
  • Vraag zeker drie of vier verschillende offertes op. De verschillen kunnen groot zijn. Denk bij de prijs aan de totale afwerking.
  • Wie betaalt, bepaalt: Bekijk nauwkeurig of alles wordt zoals jij dat wil, vergeet niet dat jij de baas bent.
  • Let op meerwerk: Houd goed in de gaten of en hoeveel extra werk, het zogenaamde meerwerk, wordt verricht. Voorkom verrassingen op het eind.    Nog een tip bij het verbouwen van je huis. Denk eens na over een goede vloerverwarming. Koop vloerverwarming bij elektrische-vloerverwarming.nl!


  • Home - Super links - Sitemap