Huis en Tuin

Huis en Tuin

Alles over een nieuwe keuken

Huis Tuin Handige tips Handige links Home

Een nieuwe keuken

Het is onvermijdelijk; moeders de vrouw wil af en toe een nieuwe keuken. Keukens zijn er in alle soorten, maten en stijlen. Het loont echt om rond te kijken en heel precies je voorkeur te bepalen. Het kooktoestel kan geintegreerd in de keuken worden gerealiseerd, maar kan ook als los element worden geplaatst. Er zijn verschillende mogelijkheden om de magnetron, nieuwe (inbouw) koelkast en oven in de keuken op te nemen. Een kookeiland is natuurlijk prachtig.

Het is mogelijk om onder de 2000 euro een keuken te laten plaatsen. Ikea heeft keukens onder de 1000 euro. Zij kunnen deze voor enkele honderden euro's leveren en plaatsen. De verschillende keukenleveranciers hebben natuurlijk een zeer breed aanbod. Je kan het zo duur maken als je zelf wil.

Tips

Hier zijn onze tips voor het kopen van een nieuwe keuken.

  • Vraag goed wat, naast de aankoopprijs, de kosten zijn van het leveren en plaatsen. Hoe zit het met de aansluitingen, wat gebeurt er als deze nog niet precies goed zitten?
  • Tegenwoordig hebben magnetrons ook een oven-functie. Overweeg om naast een magnetron toch ook een ouderwetse oven te plaatsen. De voordelen zijn duidelijk. De oven is veel groter dan de meeste magnetrons. Er kan een veel betere hitte worden verkregen, waardoor bijvoorbeeld een pizza gewoon lekkerder smaakt. En een oven biedt juist voor etentjes of feestjes samen met de magnetron dat beetje extra ruimte om iets klaar te kunnen maken.    Meer weten?

    Wilt u meer weten over het kopen van een nieuwe keuken? Kijk bijvoorbeeld eens op de volgende websites:
  • Home - Super links - Sitemap