Huis en Tuin

Huis en Tuin

Alles over de beveiliging van je huis

Huis Tuin Handige tips Handige links Home

Veilig huis

Een veilig huis is essentieel. Thuis, een plek om thuis te komen en je geborgen te voelen. Er zijn veel mogelijkheden om je huis te beveiligen. Je kan kiezen tussen een eenvoudig zelfbouwsysteem tot een op maat gemaakt alarmsysteem. Regelmatige surveillance behoort ook tot de mogelijkheden.

Denk naast het beveiligen van uw huis ook aan een geschikte verzekering. U kunt bij het kiezen van een woonverzekering letten op de dekking bij diefstal. Kijk bijvoorbeeld op Woonverzekering vergelijken.

Tips

Lees hier een aantal tips voor het beter beveiligen van je huis.

 • Vraag bij de lokale politie naar de mogelijkheden van een veiligheidscheck. Meestal is dit gratis en vrijblijvend.
 • Een alarmsysteem is niet duur en vormt wel net die extra drempel voor ongewenste gasten!
 • Informeer bij vakantie de buren en de politie, gebruik enkele lichtschakelaars met verschillende insteltijden en vraag de buren om tijdig de post weg te halen
 • Denk eens na hoe eenvoudig het is om bij het vergeten van een sleutel binnen te komen. Zo makkelijk heeft een dief het ook!
 • Zet een veiligheidshouder op ramen.
 • Deskundig advies inwinnen

  Veiligheid is belangrijk, zeker voor uw huis. U kunt ook eens overwegen om een beveilingsbedrijf om advies te vragen. Zij kunnen u adviseren op het gebied van alarmsystemen, observatiesystemen en brandmeldinstallaties. Kijk in de telefoongids of op internet naar beveiligingsbedrijven bij u in de buurt. Zij geven u graag vrijblijvend advies.

  En u kunt bijvoorbeeld kijken op Beveiligingsbedrijven vergelijken. Deze website richt zich op evenementenbeveiliging en observatiecamera's. Op deze website kunnen zowel consumenten als zakelijke bezoekers informatie verkrijgen over inbraak en diefstal.
  Home - Super links - Sitemap